wampirek - komentarze |
Wierzycie w cuda? Ja też nie wierzyłam i miałam ku temu wszelkie prawo, jak z resztą wszyscy ludzie z gatunku "nie uwierzę, jeśli nie zobaczę" ![]() Niektórzy ośmielają się twierdzić, że jestem typową racjonalistką, z czym się absolutnie nie zgadzam, ale nie o tym chciałam pisać. Wracając do sprawy cudu, którego osobiście doswiadczyłam ![]() Myślałam, że umrę. Nie, żebym miła zginąć w jakimś, bliżej nie określonym wypadku, czy innej katastrofie. Dopadła mnie po prostu koszmarna migrena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co prawda kilka chwil trwało, zanim poczułam zbawienną moc tabletki, ale moja radośc i tak nie miała granic ![]() Może dla tych, którzy nie cierpią na migreny to nic takiego, ale dla kogoś kto przynajmniej raz w życiu doświadczył bólu głowy, pojawienie się ETOPIRYNY jest cudem ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
20.02.2005 :: 11:30 :: bnr148.neoplus.adsl.tpnet.pl o taaaaaaaaaak, głowa potrafi boleć naprawdę mocno... ![]() |
19.02.2005 :: 21:47 :: agr181.neoplus.adsl.tpnet.pl hej dzięki za komenta! Odwiedzaj mnie czasem! Mam do ciebie proźbę, ale to tylko jak chcesz! Czy byś mogła mnie rozgłosić no powiedzieć o moim blogu znajomym bo odwiedziło mni 36 osób w połowie to ja swój blog odwiedzałam żeby sprawdzić komenty jak ja policzyłam, że odwiedziłam swój blog 20 razy! Proszę cię o to nie zalerzy mi za bardzo na tym żeby mnie odwiedzało 10.000 ludzi ale żeby choć trochę! Nie rozkazuję ci oczywiście. Odwiedzaj mnie czasem! mam nową notę, przyczytaj ją bo mam tam jedno pytanie do wszystkich! Oczywiście nie te które ja ci teraz zadałam! Pa pa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
19.02.2005 :: 16:36 :: 80.51.255.74 Chlopczysko Masz rację! Ten kto nigdy nie doświadczył bólu migreny nie może sobie nawet wyobrazić co się wtedy czuje!Dzieki ci Boże za wynalezienie kwasu acetylosalicylowego :) !! |
19.02.2005 :: 16:33 :: agc242.internetdsl.tpnet.pl hm..ja tez miewam nieraz takie bole tyle tylko ze z kolanami - mam je chore ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |