wampirek - komentarze |
| Tragedia!!! To nie do pomyślenia! Jak to sie mogło stać? Ja tego nie rozumiem!!! Jak w domu mogło zabraknąć swieżych cytryn heh A teraz coś ciekawszego Właśnie odkryłam, że otworzyli u nas w mieście salon z motocyklami. Kawasy, suzuki, choopery, co tylko chcecie. Dodatkowo można też zaopatrzyć się we wszystkie niezbędne akcesoria, czyli kombinezon, kask, rękawice ect. Jest po prostu wszystko czego dusza miłośnika tych pięknych maszyn może zapragnąć Jak znajdę chwilę czasu przejde się przynajmniej rozejrzeć Jestem przekręcona, ale ścigacze pociągają mnie bardziej niż faceci. Nie wiem czy z tego wyrosnę |
|
|
| Tak napisali inni: |
| 03.03.2005 :: 00:11 :: cgv99.neoplus.adsl.tpnet.pl Oj tak ścigacze są o wiele bardziej podniecające niż faceci.Wystarczy ich cudowny ryk silnika-uwielbiam to!Pozdrawiam. |
| 02.03.2005 :: 21:23 :: chz169.neoplus.adsl.tpnet.pl ogłaszam konkurs... przeczytaj notkę na moim blogu a się wszystkiego dowiesz... zaprasam... zgłoś się.... PApa... (ada.talk.pl) |
| 02.03.2005 :: 21:23 :: chz169.neoplus.adsl.tpnet.pl ogłaszam konkurs... przeczytaj notkę na moim blogu a się wszystkiego dowiesz... zaprasam... zgłoś się.... PApa... (ada.talk.pl) |
| Talk.pl :: Wróć |