wampirek - komentarze |
Nienawidze: 1. dzieci, które bez przerwy drą te swoje małe buźki, wiecznie są zasmarkane, a gdy podrosną stają się rozwydzrzonymi bachorami, od których sympatyczniejsze są wrzody na tyłku! 2. deficytu słodyczy, ponieważ gdy wpadam w depresję, a ostatnio często mi się to zdarza za sprawą jednej osoby, której imienia nawet nie będę wymawiać, muszę przekąsić coś słodkiego na pocieszenie. ( dziękuję Bogu za to, że jeszcze jestem szczupłam ![]() 3. wrednych koleżanek, które są koszmarne z urodzenia, a nie dlatego, że coś się im zrobiło, chociaż czasami nachodzi człowieka chęć wyrządzenia im krzywdy ![]() 4. i wielu innych rzeczy, które mnie irytują, ale nie są tak drażniące, jak te wyrzej wymienione. Być może w przeciagu kilku dni ta lista się wydłuży, ale chwilowo trzymam się tej wersji ![]() A co u mnie? Już w tę środę odbędzie sie próbna matura z polaka, a w czwartek z wybranego przedmiotu. Już sie ne mogę doczekać ![]() No, a w szkółce poczułam się jakby ktoś przysunął mi cegłą w potylicę albo conajmniej pięścią w twarz, a wszystko to za sprawą zjawiska zwanego POJEDNANIEM. Kto to w ogóle wymyślił? Nie mówię, że to coś złego, ale w tym jednym, konkretnym przypadku to wręcz katastroffa ( te 2 "f" napisałam celowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
04.03.2005 :: 19:01 :: 80.51.255.74 Chlopczysko Czyżby przyjechała w gości rodzinka z małymi dziećmi?Nie jedz tyle słodyczy bo Ci się zęby popsują!! Nie przejmuj się tak bardzo tą próbną maturą. Potraktuj ją jak zwykły sprawdzian!(chyba już coś pisałem na ten temat). A wracając do komentarza z poprzedniej notki. Napisałem go trochę za ogólnie, ale to tak dla naświetlenia problemu ![]() Facet chce związać się z dziewczyną aby mieć nowe impulsy i doping do działania. Dziewczyna w życiu faceta jest jak -katalizator-, w obecności którego zachodzi wiele reakcji. Kobieta sprawia że życie faceta staje się ciekawe i urozmaicone. Zamienia zimną kalkulację na spontaniczne działanie. Kobiety chcą się związać z facetami aby odnaleźć i poczuć stabilność. Kobiety chcą aby czasem facet walną pięścią w stół i przerwał ten ciąg robienia wszystkiego na raz. Wyhamował trochę ich spontaniczność, przytulił i nie puszczał tak długo aż się wszystko uspokoi, aż poczują ze mają silne oparcie. Tak mi się przynajmniej wydaje. Qrcze! Ale wysmarowałem komentarz ![]() ![]() PS1: Niczym mnie nie uraziłaś co więcej nawet czegoś mnie nauczyłaś. Dzięki!! PS2: Pozdrowienia dla brata!! |
Talk.pl :: Wróć |