wampirek - komentarze |
| Zaczynam być już nudna Sorry wszystkich, którzy prawie usypiają czytając o tym, że zaczynam panikować. Przepraszam bardzo i obiecuję, że się postaram o tym nie pisać, przynajmniej w najbliższych kilku notkach. OGROMNIASTE THX DLA CHLOPCZYSKA, KTÓRY STARA SIĘ MNIE PRZEKONAĆ, ŻE NIE MA CZEGO SIĘ BAĆ A jeśli kogoś interesuję to, czy dziś działo się coś ciekawego, to z bólem serca ( mam nadzieję, że to nie ból przedzawałowy Mnie osobiście też to dziwi, ponieważ zwykle mam o czym opowiadać. Zastanawiające, ale nie zamierzam się tym przejmować. ( Stres szkodzi na urodę. Podobno Jak będzie trzeba, za chwilę stłukę starszego brata Żartuję. Nie będę go biła, bo przyjeżdża raz na kilka tygodni i to tylko na weekend, więc ma ( tak jakby ) szczęscie, bo w normalnych okolicznościach... Z resztą nie ważne. Już i tak pewnie połowa ludzików, którzy choć raz tu zjrzeli, ma mnie za stukniętą paranoiczkę ze skłonnościami sadystycznymi, co tak na upartego nawet by się zgadzało Oki. Kończę, bo zaczynam świrować. Do następnej noty. Papsy |
|
|
| Tak napisali inni: |
| 05.03.2005 :: 23:03 :: 80.51.255.74 Chlopczysko EEEEE tam aż taki wielki to nie jestem. Ostatnio trochę schudłem |
| 05.03.2005 :: 22:28 :: 62.233.185.34 Ej uwierz w siebie, a wszystko bedzie dobrze! Pozdro! Wpadnij czasem do mnie;] |
| Talk.pl :: Wróć |