wampirek - komentarze |
| "Kto nie ryzykuje, ten nie ma..." Od dziś to będzie moje motto. Zauważyłam, że ostatnio dobrze mi idzie taki mały hazard. Trzeba wykorzystać dobrą passę póki się ją ma Jeszcze nie wiem co zrobie i w jakiej sprawie zaryzykuję, ale napewno będzie warto, ponieważ ja gram tylko o wysokie stawki. Do głowy przychodzą mi rózne pomysly, ale nie bedę uprzedzać faktów. Jakby nie było jestem odrobine przesądna i boje się, że mogłabym zapeszyć, a tego bym nie chciała W poniedziałek w końcu pójde do szkoły. Siedzenie w domu zaczyna mnie powoli męczyć. Dochodzę do wniosku, że szkoła jednak nie jest taka zła, jakby się mogło wydawać. A jak sobie pomyślę, że już po wakacjach tam nie wrócę, to troche mi smutno. No, ale cóż. Żyje się dalej |
|
|
| Tak napisali inni: |
| 01.04.2005 :: 19:43 :: 80.51.255.74 Chlopczysko Ha ha haTak ludzie gadają... |
| 01.04.2005 :: 16:24 :: talk.pl a no ... |
| 01.04.2005 :: 14:48 :: zwierzyniec.tygrys.com.pl aha wiesz co masz taki szblonik jak ja .. hehehe .... :))) no masz racje czasmi to tak smutno bez szkoły :))) wpadnij na mojego bloga tam jest opowiadnko takie www.loveandboys.mylog.pl i coś skomentuj i wpisz się do księgi ... oczywiście jak byś chciała bo nie zmuszam tylko po prostu milo mi by bylo ... kończe bo się rozpisałm .... :P |
| Talk.pl :: Wróć |