wampirek - komentarze |
| Elegancką, młodą kobietą być... Niestety to wcale nie jest takie łatwe, jakby się mogło wydawać. Przynajmniej tak twierdzi moja koleżanka, która po prostu nie wie, jak ja wyrabiam się w godzinę z całą poranną toaletą ( prysznic, włosy, makijaż, ciuchy itd. ), a do tego zawsze wyglądam fajnie. Co prawda ja nie zawsze mam o sobie takie zdanie, ale często zdarza się, że mój LOOK jest naprawde miodzio Jednak wracając do tematu. To prawda. Bycie dziewczyną z klasą wiąże się z wieloma sprawami, ale nie tylko z wyglądem. Nie wystarczy dobrze się prezentować, żeby ktoś powiedzial, że ma się klase. Żeby nie było niejasności. Każda dziewczyna, która chce uchodzić za elegancką panne musi obowiązkowo mieć buty na obcasie Każda może ubrać markowe ciuchy, ale nie każda w tych markowych łachach wygląda jak elegancka, młoda kobieta |
|
|
| Tak napisali inni: |
| 28.04.2005 :: 08:30 :: ero228.neoplus.adsl.tpnet.pl ludmil trzeba jakos wygladac zeby sie pokazac!!!!!!! |
| 04.04.2005 :: 18:14 :: 80.51.255.74 Chlopczysko Święte słowa :) Firmowe ubranko to nie wszystko.Trzeba mieć jeszcze troche kultury.Jeśli o mnie chodzi to nie wymagam od dziewczyn noszenia butów na obcasach.W końcu nie każda dziewczyna musi je lubić.Ale jeśli chodzi o włosy to trafiłaś w sedno!Nic tak nie potrafi dodać dziewczynie uroku jak zadbane włosy. Nie ma też gorszej ochydy niż dziewczyna z papierosem w ustach, puszczająca dym z nosa. |
| 04.04.2005 :: 16:22 :: talk.pl nie trzeba miec markowych ciuchow, zeby miec klase...z tym trzeba sie urodzic...poczucie estetyki i dobrego smaku...i tyle |
| Talk.pl :: Wróć |